foto

Risto Linnus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1979 Valmistumisen aika (TV film)
1964 Teatterituokio: Viitta (TV film)

TV pořady

1982 MTV:n 25-vuotisjuhlakonsertti (TV pořad)
1976 Viki Klimenko show (TV pořad)
1969 Syksyn sävel 1969 (TV pořad)
1968 Eteläpohjalainen viihdeilta (TV pořad)
Musta Pekka esittää (TV pořad)
Pappani mun (TV pořad)
1967 Katri-Helena Hi, Lili, Hi, Lo (TV pořad)
Perjantaipuolikas (TV pořad)
1966 Ihania isoäitejä (TV pořad)
Senni ja Leo Turussa (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1970 Miss Skandinavia 1971 (TV pořad)
Miss Suomi 1970 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1967 Katri-Helena Hi, Lili, Hi, Lo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky