foto

Marion Rung

  • nar. 7.12.1945 (73 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
2002 MTV3 Live: Joulun tähti (koncert)
1983 Näin se on nähtävä (divadelní záznam)
1967 Kahlitsemattomat (TV film)

TV seriály

1966 Anatol (TV seriál)
1965 Trollkarlen från Oz (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kuka oikein olet? (TV seriál)
2010 Toinen minä (TV seriál)
1999 Vie meidät rakkauteen - Lea Lavenin tie Syksyn sävel voittajaksi (TV film)
1971 Kuunnelkaa laulujani (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2014 Nuottien matkassa (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Kuorosota (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Kansallistietäjä (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
Jos (TV pořad)
Ylen hyvä: Koulutus voittaa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Schlager på lager (TV pořad)
2000 Leidit lavalla (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1994 Tanssit stadissa (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
1988 Syksyn sävel 1988 (TV pořad)
1981 Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1977 Syksyn sävel 1977 (TV pořad)
1974 Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta (TV pořad)
John, Paul ja Marion (TV pořad)
1973 Eurovision Song Contest, The (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 1973 - Suomen karsinta (TV pořad)
1972 Shalom (TV pořad)
1971 Kozák (TV pořad)
1969 Akkavalta: Woman Power (TV pořad)
1968 Musta Pekka esittää (TV pořad)
Sinbad (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)
Kohti Wieniä (TV pořad)
Melkein 9 kuukautta (TV pořad)
Pikkuisen hymyä (TV pořad)
Tähtihumua (TV pořad)
1966 Miss Skandinavia 1967 (TV pořad)
Naapurivisa (TV pořad)
Toivo Kärjessä (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Totuus Robin Hoodista (TV pořad)
1963 Kuusen juurella (TV pořad)
Maailmanparantajat (TV pořad)
Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)
1962 Erittäin vaarallista (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace