foto

Lasse Mårtenson

  • nar. 24.9.1934
    Helsinki, Finsko
  • zem. 14.5.2016 (81 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1973 Mun mummoni muni mammani (TV film)
1968 Mustaa valkoisella
1965 Kuten nainen (TV film)

TV seriály

1972 Lehtori M (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál) - a.z.
2005 Porträttet: Lasse Mårtenson - Tonskapare (TV film)

Koncert

2005 Estradilla: Lasse Mårtenson (koncert)

Divadelní záznam

1982 Saippuakauppias (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
1987 Eurovision laulukilpailu 1987 - Suomen karsinta (TV pořad)
1981 Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1977 Eurovision laulukilpailu 1977 - Suomen karsinta (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1974 Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta (TV pořad)
1973 Eurovision laulukilpailu 1973 - Suomen karsinta (TV pořad)
1971 Ällitälli (TV pořad)
1969 Akkavalta: Woman Power (TV pořad)
1968 Lasse ja Kristina (TV pořad)
Uudenvuoden rapsodia (TV pořad)
1967 En man vid namn Mårtenson (TV pořad)
Jatkoaika (TV pořad)
Lasse Mårtenson - laulaja (TV pořad)
Muistatko vielä sen purren? (TV pořad)
Pisara meressä (TV pořad)
1966 Horoskooppi (TV pořad)
Naapurivisa (TV pořad)
Suklaasydän - viihdettä vuoron vaihtuessa (TV pořad)
Sävelkuvia (TV pořad)
Temppu eli miten matti tehdään (TV pořad)
1965 Ilta on vielä nuori (TV pořad)
Ralliralli (TV pořad)
Sextet (TV pořad)
1962 Drömspel (TV pořad)
1961 Jazzia vanhassa talossa (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1968 Lasse ja Kristina (TV pořad)
1967 Lasse Mårtenson - laulaja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky