foto

Esa Pethman

  • nar. 17.5.1938 (81 let)
    Kuusankoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1975 Papin rouva (TV film)
1972 Äiti tekee satua (TV film)
1965 Huone vuokrattavana (TV film)

TV seriály

1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)

Dokumentární

1967 Sauna

TV pořady

1966 Septet (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Jengi
Joku teistä (TV film)
Lauantaileikit
1960 Iskelmäkaruselli pyörii

Dokumentární

1989 Laila - a.z.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1972 Forest Industry in Finland

Host

TV pořady

1969 Blues Abstraction (TV pořad)
1963 Vieno Kekkonen show (TV pořad)
1961 Jazzia vanhassa talossa (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky