foto

Sinikka Sokka

  • nar. 27.8.1948 (71 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kaikki oikein
2013 Sydänten kieli
2011 Alivaltiosihteerin juhlat (koncert)
2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
2003 Seurojentalon tango (TV film)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1999 Sestřička
Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Otsa kurtussa (divadelní záznam)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)
1993 Ripa ruostuu
1984 Pessi ja Illusia
1983 Hammassärky
1982 Kolme sisarta (TV film)
Prinsessa Ruusunen (TV film)
1981 Sijan tiijän kussa synnyin... (TV film)
1979 Högaktningsfullt J. L. Runeberg (TV film)
1977 Runebergin rouva (TV film)
1976 Naistentanssit (TV film)
1973 Mun mummoni muni mammani (TV film)
Železnice (TV film)
1971 Teatterituokio: Hautajaiset (TV film)
1970 Tulitikkutytöt (TV film)

TV seriály

2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Ainoa aarre (E10)
Mitä jäljelle jää (E09)
Väkevä kuin kuolema (E08)
další epizody (10)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (10)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1990 Huojuva talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Rivitaloelämää (TV seriál)
Viimeinen joulu (E14)
Ylpeys ja ennakkoluulo (E13)
Ukko ukon töissä (E12)
další epizody (6)
1989 Rivitaloelämää (TV seriál)
Malja menestykselle (E08)
Mä en haluu kuulla (E07)
Kuka se on? (E06)
další epizody (8)
1988 Painajainen (TV seriál)
1987 Mielisuosio (TV seriál)
1984 Robotti von Rosenbergin tutkimukset (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1970 Matleena (TV seriál)

Dokumentární

2017 Lauluja utopiasta
2006 Kenen joukoissa seisot
1971 Tasavallan päiväkirja

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1982 Rauhanjuna (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Repen lauluja 1 (TV pořad)
Repen lauluja 2 (TV pořad)
1978 Oi niitä naisia (TV pořad)
1977 Rauhan äiti (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
1975 Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta (TV pořad)
Sydämet saata hehkumaan (TV pořad)
1968 Sinbad (TV pořad)
1960 Kuukauden suositut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky