foto

Jean-Paul Sartre

  • nar. 21.6.1905
    Paříž, Francie
  • zem. 15.4.1980 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Huis clos (TV film) - divadelní hra
1999 Schmutzige Hände (TV film) - divadelní hra
1989 Špinavé ruce (TV film) - divadelní hra
1978 Eingeschlossenen, Die (TV film) - divadelní hra
Mani sporche, Le (TV film) - divadelní hra
1974 P... respectueuse, La (TV film) - divadelní hra
1970 Teatterituokio: Kunnioittava portto (TV film) - divadelní hra
Værelset (TV film) - divadelní hra
1967 Muchy (TV film) - divadelní hra
Zeď
1966 Fliegen, Die (TV film) - divadelní hra
Geschlossene Gesellschaft (TV film) - divadelní hra
1965 Diabol a pán boh (divadelní záznam) - divadelní hra
Die ehrbare Dame (TV film) - divadelní hra
Huis clos (TV film) - divadelní hra
Nepochovaní (TV film) - divadelní hra
1963 Smutsiga händer (TV film) - divadelní hra
1962 Freud - Tajná vášeň
Vězňové z Altony - divadelní hra
Za zavřenými dveřmi - divadelní hra
1960 Den respektfulla skökan (TV film) - divadelní hra
Respektfulla skökan, Den (TV film) - divadelní hra
1959 Crime Passionel (TV film) - divadelní hra
Geschlossene Gesellschaft (TV film) - divadelní hra
Stängda dörrar (TV film) - divadelní hra
1957 Die respektvolle Dirne (TV film) - divadelní hra
Čarodějky ze Salemu
1955 Die falschen Nasen (TV film)
1952 Počestná děvka - divadelní hra
1951 Mains sales, Les - divadelní hra
1947 Jeux sont faits, Les - původní scénář

TV seriály

1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra
1964 The Wednesday Play (TV seriál) - divadelní hra
1963 Festival (TV seriál) - divadelní hra
1959 Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1994 Intimité - povídka
1977 O toihos i Pos piastike o Ramon Novaro - povídka
1968 Prljave ruke (TV film) - povídka
1967 Zeď - povídka
1953 Pyšní - povídka

TV seriály

1970 Roads to Freedom (TV seriál) - kniha
1963 Teletale (TV seriál) - povídka

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky