foto

Lil Terselius

  • nar. 5.11.1944 (74 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Svensson Svensson - filmen
1991 Kopplingen (TV film)
1987 Hjärtat (TV film)
Träff i helfigur (TV film)
1981 Hon na čarodějnice
1977 Den allvarsamma leken
Friaren som inte ville gifta sig (TV film)
1975 Garaget
1974 En skugga (TV film)
1973 Håll alla dörrar öppna
Smutsiga fingrar
1972 Söndagspromenaden (TV film)
1970 Som hon bäddar får han ligga
1969 Miss and Mrs Sweden
1968 Komedi i Hägerskog

TV seriály

2015 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (4)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1981 Pank (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace