foto

Alfred de Musset

  • nar. 11.12.1810
    Paříž, Francie
  • zem. 2.5.1857 (46 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1994 Spoveď (TV film) - kniha
1974 Confession d'un enfant du siècle, La (TV film) - kniha
Pourvu qu'on ait l'ivresse - kniha
1973 Les deux maîtresses (TV film) - kniha
1936 Das Schönheitsfleckchen - kniha
1926 Hon, den enda - kniha
1922 Margot - povídka
1913 Pražský student - povídka
1910 Au temps des grisettes - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Il ne faut jurer... de rien! - divadelní hra
2001 Theatre: Lorenzaccio (TV film) - divadelní hra
1994 Caprices de Marianne, Les (TV film) - divadelní hra
1991 Lorenzaccio (TV film) - divadelní hra
1988 O čem sní mladé dívky (TV film) - divadelní hra
1982 Caprices de Marianne, Les (TV film) - divadelní hra
Rozmar (TV film) - divadelní hra
1978 On ne badine pas avec l'amour (TV film) - divadelní hra
1977 Chandelier, Le (TV film) - divadelní hra
Lorenzaccio (TV film) - původní scénář
On ne badine pas avec l'amour (TV film) - divadelní hra
1974 Man spielt nicht mit der Liebe (TV film) - divadelní hra
1973 Fantasio (TV film) - divadelní hra
1972 Lyseholderen (TV film) - divadelní hra
1970 Caprices de Marianne, Les (TV film) - divadelní hra
1969 Die Wette (divadelní záznam) - divadelní hra
Le Chandelier (TV film)
1963 Teatterituokio: Oikku (TV film) - divadelní hra
1960 En dörr skall vara öppen eller stängd (TV film) - divadelní hra
1959 Chandelier, Le (TV film) - divadelní hra
1955 On ne badine pas avec l'amour - divadelní hra
1951 Lorenzaccio - divadelní hra

TV seriály

1982 On sort ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace