foto

Da-reum Nam

  • nar. 13.6.2002 (18 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Je8ileui bam
Singkeuhol
2015 Kronika obchodníka s krví
2014 Kundo: Čas pomsty
2013 Nobeureshing

TV seriály

2019 Areumdaun sesang (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hotel delluna (TV seriál)
2018 Iriwa anajwo (TV seriál)
Radio romaenseu (TV seriál)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2015 Hateu too hateu (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
2013 Motnani joouibo (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
Leobeu eogein (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)
Hon (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky