foto

Rob Pearlstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kdo si vezme Barryho?

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Tesla + Bell + Edison + Mac (S04E10)
Kid + Plane + Cable + Truck (S04E03)
2019 MacGyver (TV seriál)
No-Go + High-Voltage + Rescue (S03E20)
K9 + Smugglers + New Recruit (S03E15)
2018 MacGyver (TV seriál)
Guts + Fuel + Hope (S03E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
The Bunker Games (S04E13)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Sci Hard (S04E05)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Little Lost Boy (S03E04)
Ticker (S02E19)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
The Old College Try (S02E11)
Cuba Libre (S02E02)
Crossroads (S01E20)
další epizody (4)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
True Colors (S01E06)
2006 Médium (TV seriál)
S.O.S. (S02E18)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Postcards from the Edge (S01E22)
Cliffhanger (S01E21)
Crossroads (S01E20)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky