foto

Jean Anouilh

  • nar. 23.6.1910
    Bordeaux, Gironde, Francie
  • zem. 3.10.1987 (77 let)
    Lausanne, Vaud, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Ještě jste nic neviděli - divadelní hra
2010 Colombe (TV film) - divadelní hra
2008 On m'a volé mon adolescence (TV film)
2004 Voyageur sans bagage, Le (TV film) - divadelní hra
1999 Škovránok (TV film) - divadelní hra
1998 Cestující bez zavazadel (TV film) - divadelní hra
1987 A pacsirta (TV film) - divadelní hra
1981 Adèle ou la marguerite (TV film) - divadelní hra
1979 Das Orchester (divadelní záznam) - divadelní hra
1978 Scénario, Le (TV film) - divadelní hra
1976 Mladík a lev (TV film)
1972 Comme il vous plaira (TV film)
Der Herr Ornifle (TV film) - divadelní hra
Madame de... (divadelní záznam) - divadelní hra
Ornifle oder Der erzürnte Himmel (TV film) - divadelní hra
1971 Time for Loving, A
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film) - divadelní hra
1968 Die Katze (TV film) - divadelní hra
Die Wilde (TV film) - divadelní hra
Rendez-vous van Senlis, Het (TV film) - divadelní hra
Repetitionen (TV film)
1967 Madame de... (TV film) - původní scénář
1966 Jeanne oder Die Lerche (TV film) - divadelní hra
Juhlat linnassa (TV film) - divadelní hra
Leben wie die Fürsten (TV film) - divadelní hra
1965 Antigone - divadelní hra
Colombe (TV film) - divadelní hra
Isien koulu (TV film) - divadelní hra
Past na Popelku
1964 Becket - divadelní hra
La Ronde
Leocadia (divadelní záznam) - divadelní hra
1963 Der arme Bitos... oder Das Diner der Köpfe (TV film) - divadelní hra
Grotte, Die (TV film) - divadelní hra
Reisender ohne Gepäck (TV film) - divadelní hra
The Fighting Cock (TV film) - divadelní hra
1962 Antigone (TV film) - divadelní hra
Becket oder Die Ehre Gottes (TV film) - divadelní hra
Dinner with the Family (TV film)
Valčík toreadorů - divadelní hra
Walzer der Toreros, Der (TV film) - divadelní hra
1961 Das Rendezvous von Senlis (TV film) - divadelní hra
Eurydike (TV film) - divadelní hra
General Quixotte (TV film)
Prinssi ja hatuntekijä (TV film) - divadelní hra
Smrt Belly
Time Remembered (TV film) - divadelní hra
1960 Eurydike (TV film) - divadelní hra
1958 Leocadia (TV film) - divadelní hra
Répétition ou L'amour puni, La (TV film) - divadelní hra
1957 Eurydice (TV film) - divadelní hra
1956 Jeanne oder Die Lerche (TV film) - divadelní hra
1954 Le Chevalier de la nuit
1953 Rozmarná Caroline
1952 Monsoon - divadelní hra
Rideau rouge, Le
1951 Deux sous de violettes
Rozkošná Caroline
1949 Pattes blanches
1948 Anna Karenina
1947 Monsieur Vincent
1945 Fiancée des ténèbres, La
Quartieri alti
1944 Voyageur sans bagages, Le - scénář, divadelní hra
1943 Marie-Martine
1940 Cavalcade d'amour
1939 Les otages

TV seriály

1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál) - divadelní hra
1973 Centre Play (TV seriál) - divadelní hra
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1964 The Wednesday Play (TV seriál) - divadelní hra
Theatre 625 (TV seriál) - divadelní hra
Thursday Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - divadelní hra
Festival (TV seriál) - divadelní hra
Gran teatro (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1970 Einladung ins Schloss (TV film) - kniha

TV seriály

1955 ITV Television Playhouse (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace