foto

Dennis Robertson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Kriminál
1984 Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Kokain: Pokušení mužů (TV film)
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
1982 Harry Tracy, Desperado
1981 Dark Night of the Scarecrow (TV film)
There Was a Little Girl
1980 Bizoni na tahu
Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 Poprask v Severní ulici
1975 Crossfire (TV film)
1974 Case of Rape, A (TV film)
1973 Genesis II (TV film)
Hawkins on Murder (TV film)
1969 Zajati vesmírem
1965 War Party

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
1965 Tammy (TV seriál)

Dokumentární

2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace