foto

Maria Wolska

  • nar. 18.5.1944 (75 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
1981 Kiljusen herrasväki
1979 Salka Valka
1977 Väki ilman valtaa (TV film)
1971 Kahdeksas veljes
Musta Lumikki
1970 Teatterituokio: Mun nimi on Minna (TV film)
1968 Itätuuli (TV film)
1967 Bezradní
1960 Iloinen Linnanmäki

TV seriály

1996 Lämminveriset (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1971 Musta Lumikki - povídka

Host

TV pořady

1985 Kuvaristikko (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1967 Naisia ja ihmisiä (TV pořad)
1963 Kuvia eräästä näyttelystä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky