foto

Kenneth Biller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola devátá (S01E09)
Kapitola osmá (S01E08)
další epizody (10)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Zákon přírody (S07E21)
Q junior (S07E18)
další epizody (8)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Přednostní péče (S07E05)
Ovládnutí mysli (S07E04)
další epizody (5)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Bomba (S05E24)
Moloch (S05E20)
další epizody (4)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Třicet dní (S05E09)
Extrémní riziko (S05E03)
Planeta Démon (S04E24)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Náhodné myšlenky (S04E10)
Nemesis (S04E04)
Krizový scénář (S03E25)
další epizody (5)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jih proti severu (S03E11)
Skluzavka (S03E03)
Tuvix (S02E24)
další epizody (5)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Manévry (S02E11)
Zakřivení (S02E06)
Elogium (S02E04)
další epizody (6)
1993 Akta X (TV seriál)
Eva (S01E11)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola devátá (S01E09)
Kapitola osmá (S01E08)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
2014 Inteligence (TV seriál)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
2005 E-Ring (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Sama (S04E25)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hnus (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace