foto

Ben Giroux

  • nar. 24.10.1984 (34 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
2018 A Tale of Two Coreys (TV film)
Seeing Green
2016 A Christmas in Vermont (TV film)
2015 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
Little Dude Anthem
The Flight Before Christmas (TV film)
2013 Abner, the Invisible Dog
Porotci (TV film)
The Thanksgiving House (TV film)
2012 Supertornádo (TV film)
Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2011 Kart Driver
2009 Santovi kamarádi
Thanks for Dying

TV seriály

2018 The Adventures of Kid Danger (TV seriál)
The Adventures of Rocky and Bullwinkle (TV seriál)
2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Šaráda (S13E20)
2015 Kámošky s časem (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
2014 Happyland (TV seriál)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and the Sexy Swing Vote (S02E89)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Smůla, kam se podíváš (S03E17)
Tvou lásku si nesu s sebou (S03E16)
další epizody (4)
2013 FML (TV seriál)
Family Tree (TV seriál)
Hathawayovi a duchové (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Super doktoři (TV seriál)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
2011 Awkward Universe (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Someone Wants Me (S01E07)
Neuvěřitelné příběhy Bucketa a Skinnera (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
X v aktech (S05E11)
2009 Dr. House (TV seriál)
Týmová práce (S06E07)
2008 Unhitched (TV seriál)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Vražda na dostizích (S02E05)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Little Dude Anthem

TV seriály

2013 FML (TV seriál)
2011 Awkward Universe (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Little Dude Anthem

TV seriály

2011 Awkward Universe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace