foto

Peter Deutsch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 1000 Meilen für die Liebe (TV film)
Der Held an meiner Seite (TV film)
2000 Der Paradiesvogel (TV film)
1999 Der arabische Prinz (TV film)
1998 Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1988 Schwarze Obelisk, Der (TV film)
1985 Sylter Novelle (TV film)
1982 Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
1980 Das Rad (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
Das Gemeinschaftszimmer (TV film)
1977 Auftrag für M & S (TV film)
Graureiher
1976 Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1974 Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
1972 Der Adjutant (TV film)
1970 Denn ich sah eine neue Erde (TV film)
1969 Iphigenie auf Tauris (TV film)

TV seriály

1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1995 Tödliche Wahl (TV seriál)
1994 Ihre Exzellenz, die Botschafterin (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Loufiat, Le (TV seriál)
1987 Die Katrin wird Soldat (TV seriál)
1984 Turf (TV seriál)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Laufsteg (E82)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nie bist du da (E75)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nach der Scheidung (E69)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Der Paradiesvogel (TV film)
1977 Auftrag für M & S (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky