foto

Min-woo Lee

  • nar. 15.3.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jayuui eondeok
2013 Woori sunhee
2002 Gimgeubjochi 19ho
1999 Jilju
Samyangdong jeongyukjeom
1998 A+ salm
1997 Bilgu

TV seriály

2016 Haneule taeyangi (TV seriál)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Abeojiga mianhada (TV seriál)
Gyeolhonui kkomsoo (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
Kangryukban (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
2006 Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2004 Nonseutob 5 (TV seriál)
2002 Cheongukui aideul (TV seriál)
Onammae (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
여자는 왜 (TV seriál)
2000 Nonseutob (TV seriál)
Nonseutob 2 (TV seriál)
RNA (TV seriál)
Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Chodae (TV seriál)
Haeng jin (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)
Leobeuseutori (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
1996 Byul (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)
1993 Woorideului cheonkuk (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky