foto

Doo-shim Ko

  • nar. 22.5.1951 (68 let)
    Čedžu, ostrovní provincie Čedžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eksiteu
Start-Up
2017 Chaebi
2010 Geurang peuri
2009 Gut moning peurejideonteu
2006 Gajokeui tansaeng
2005 Eomma
2004 Ineogongjoo
2002 Gudseeora geumsuna
2000 Cheongchun
1992 Ihonhaji anheun yeoja
1990 Jayu buin

TV seriály

2019 Když rozkvétá kamélie (TV seriál)
Dějí se zázraky? (E20)
7 let a 3 měsíce mateřství (E19)
Život osmiletého (E18)
další epizody (20)
2018 Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
Naeui ajeossi (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2015 Sangryusawhe (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Oraedoen annyeong (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Milaeui seontaeg (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Jeoljeong (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
Haengbokhan yeoja (TV seriál)
Kaikjó (TV seriál)
Nanjangiga ssoaollin jageun gong (TV seriál)
2006 Deungsinbul (TV seriál)
Eolmana jokillae (TV seriál)
Nunui yeowang (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2005 Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
2004 Geudaeneun byul (TV seriál)
Hankangsutareyong (TV seriál)
Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
2003 Yeon in (TV seriál)
2002 Heureuneun gangmul cheoreom (TV seriál)
Ineo agassi (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Sopung (TV seriál)
Yeouwa somsatang (TV seriál)
결혼의 법칙 (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
1999 Nunmuli boilkkabwa (TV seriál)
Saramui jip (TV seriál)
1998 Saranghae saranghae (TV seriál)
사랑과 성공 (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky