foto

Felton Perry

  • nar. 11.9.1945 (73 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hollywood Vampyr
1999 At Face Value
Buck and the Magic Bracelet
1996 Společenství spravedlných
Temný druh
1995 Dostihy (TV film)
1994 Blbý a blbější
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Percy & Thunder (TV film)
Puppet Master 4
RoboCop 3
The American Clock (TV film)
Černá hvězda
1992 Let's Kill All the Lawyers
1991 Perfume
Talent pro hru
1990 Daughter of the Streets (TV film)
RoboCop 2
1989 Proč Italové nepoužívají gril?
1987 Plevel
RoboCop
1986 Somrák z Beverly Hills
1985 Zvedený (TV film)
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Dobrmani připraveni k smrti
Hunters of the Reef (TV film)
The Critical List (TV film)
1977 City, The (TV film)
Sudden Death
1974 Skleněné peklo
The Nine Lives of Fritz the Cat
1973 Fuzz Brothers, The
Kráčející skála
Magnum Force
1972 Brute Corps
Jigsaw (TV film)
Night Call Nurses
Trouble Man
1970 Dial Hot Line (TV film)
1969 Medium Cool

TV seriály

2002 Západní křídlo (TV seriál)
Stirred (S03E17)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Take This Sabbath Day (S01E14)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Studio sport (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Human Target (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
Harry (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace