foto

Shauna Bloom

  • nar. 5.6.1965 (52 let)
    Daly City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Funeral Day
2015 Memoria
2010 Life-ers (TV film)
2009 Knock Her Socks Off
1997 Visas and Virtue

TV seriály

2014 Hairapy (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Zrození (S01E11)
2010 Nannyland (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Hairapy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace