foto

O.T. Fagbenle

  • nar. 22.1.1981 (39 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Black Widow
2016 NW (TV film)
2014 NON-STOP
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
Dvě svatby (TV film)
2009 The Reeds
2008 Spalující vášeň (TV film)
2007 Nestanu se tvojí ženou
2006 Dveře dokořán

TV seriály

2020 Maxxx (TV seriál)
2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Mayday (S03E13)
Oběť (S03E12)
Nevhodná (S03E08)
další epizody (9)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Slovo Boží (S02E13)
Holly (S02E11)
Poslední obřad (S02E10)
další epizody (8)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Na druhé straně (S01E07)
další epizody (8)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2015 The Interceptor (TV seriál)
Hledání (TV seriál)
Looking for Sanctuary (S02E09)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking Glass (S01E08)
Looking for a Plus-One (S01E07)
Looking in the Mirror (S01E06)
další epizody (7)
2013 Quick Cuts (TV seriál)
2012 Secrets and Words (TV seriál)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Girl with the David Tattoo (S01E08)
2010 Detektiv Thorne: Ospalá dívka (TV seriál)
Material Girl (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
Video Killed the Radio Star (E05)
Golden Lady (E04)
další epizody (6)
Monday Monday (TV seriál)
2008 Dirt (TV seriál)
Ties That (Don't) Bind (S02E04)
Pán času (TV seriál)
Les mrtvých (S04E09)
Ticho v knihovně (S04E08)
2007 Quarterlife (TV seriál)
2006 Grownups (TV seriál)
Little Miss Jocelyn (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Kandi and the Jinn

TV seriály

2020 Maxxx (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Kandi and the Jinn

TV seriály

2020 Maxxx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky