foto

O.T. Fagbenle

  • nar. 1980
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 NON-STOP
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
Dvě svatby (TV film)
2009 Reeds, The
2008 Spalující vášeň (TV film)
2007 Nestanu se tvojí ženou
2006 Dveře dokořán

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Night (E10)
The Bridge (E09)
Jezebels (E08)
další epizody (10)
2016 Pátý (TV seriál)
2015 The Interceptor (TV seriál)
2014 Hledání (TV seriál)
2013 Quick Cuts (TV seriál)
2012 Secrets and Words (TV seriál)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Detektiv Thorne: Ospalá dívka (TV seriál)
Material Girl (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
Monday Monday (TV seriál)
2008 Pán času (TV seriál)
Les mrtvých (S04E09)
Ticho v knihovně (S04E08)
2007 Dirt (TV seriál)
Quarterlife (TV seriál)
2006 Grownups (TV seriál)
Little Miss Jocelyn (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Kandi and the Jinn

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Kandi and the Jinn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace