foto

Alex Jennings

  • nar. 10.5.1957 (63 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Churchill's Secret (TV film)
Popírání holocaustu
2015 Dáma v dodávce
2014 Castles in the Sky
2013 Popelka v pasti
Ztracená dáma (TV film)
2012 We'll Take Manhattan (TV film)
2010 On Expenses (TV film)
Words of the Blitz
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
Hancock & Joan (TV film)
Zmizelý
2006 Babel
Královna
2005 Riot at the Rite (TV film)
Very Social Secretary, A (TV film)
2004 5 dětí a To
Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
London (TV film)
2002 Čtyři pírka: Zkouška cti
1999 Josef a jeho skvostný plášť
Ponorka Hunley (TV film)
1997 Křídla vášně
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
1989 War Requiem

TV seriály

2020 Goldbergovi (TV seriál)
Pretty in Pink (S07E23)
Dave Kim's Party (S07E15)
Game Night (S07E12)
2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
The Winner Takes It All (E04)
We Broke (E03)
Viktorie (TV seriál)
Koburský kvartet (S03E06)
Goldbergovi (TV seriál)
Dana's Back (S07E02)
There Can Be Only One Highlander Club (S06E16)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Goldbergovi (TV seriál)
Bachelor Party (S06E09)
Mister Knifey-Hands (S06E05)
You Got Zuko'd (S06E02)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Koruna (TV seriál)
Vergangenheit (S02E06)
Beryl (S02E04)
Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Cena svědomí (S02E08)
Otcovy hříchy (S02E04)
další epizody (5)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Třaskavá želatina (S01E06)
Kouř a zrcadla (S01E05)
další epizody (5)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The House Always Wins (S01E09)
The Charm Offensive (S01E07)
A Twist of Fate (S01E06)
2015 Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Eve of the War (S04E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Duše génia (S06E01)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
Slečna Marplová (TV seriál)
Smysluplná vražda (S04E03)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Fairy Tales (TV seriál)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
2006 The State Within (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S05E04)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Karty na stole (S10E02)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1994 Hard Times (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1990 Alfonso Bonzo (TV seriál)
Alleyn Mysteries (TV seriál)
1988 The Franchise Affair (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Kit Curran (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2013 National Theatre Live: 50 Years on Stage (TV film)
The Iraq War (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2019 National Theatre Live: Hansard (divadelní záznam)
2011 Collaborators (divadelní záznam)
2010 The Habit of Art (divadelní záznam)