foto

Zahn McClarnon

  • nar. 24.10.1966 (52 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Doctor Sleep
2018 Braven
Timberwolf
2016 1st Strike
V zárodku
2015 Kosti a skalp
Mekko
Neither Wolf Nor Dog
2014 Strike One
2013 Awful Nice
Big Thunder (TV film)
Cherokee Word for Water, The
Halfway to Hell
I'm in Love with a Church Girl
Rodokmen
2012 Resolution
2011 Honba za pokladem
Legenda o Pekelné bráně
2010 God in America (TV film)
Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2009 Down for Life
Repo Chick
Unesená
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2002 Rudé kůže
Spirit - divoký hřebec
2001 MacArthur Park
1998 A město se obrátilo v prach (TV film)
1996 Grand Avenue (TV film)
Smrtící útes 7
Šílený kůň (TV film)
1994 Němý svědek
1993 Cooperstown (TV film)
1992 Lakota Moon (TV film)

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
El Carro (S03E08)
Reina de Espadas (S03E07)
La Fuerza (S03E04)
Westworld (TV seriál)
Kiksuya (S02E08)
Phase Space (S02E06)
Hádanka sfingy (S02E04)
další epizody (6)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Lemuel, Unchained (S01E03)
The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
Frontier (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
Timeless (TV seriál)
The Murder of Jesse James (S01E12)
2016 Frontier (TV seriál)
A Kingdom Unto Itself (S01E01)
Longmire (TV seriál)
Pure Peckinpah (S05E05)
The Judas Wolf (S05E04)
One Good Memory (S05E02)
další epizody (4)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Loplop (S02E08)
další epizody (9)
Longmire (TV seriál)
High Noon (S04E03)
2014 The Red Road (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Wanted Man (S03E05)
Miss Cheyenne (S03E03)
The White Warrior (S03E01)
2013 Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
Tuscan Red (S02E09)
2012 Longmire (TV seriál)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
The Cancer (S01E04)
Pilot (S01E01)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Bridget mi zabila syna (E17)
Co tady děláš, ty štětko? (E12)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Chudé děti to tak dělají (E06)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
Podezření (E03)
další epizody (5)
2010 Médium (TV seriál)
Native Tongue (S07E07)
2009 Freedom Riders (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vražda v rezervaci (S02E10)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Exiled (S06E07)
2005 Na Západ (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Mum (S03E05)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leggo My Ego (S03E22)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Únos II (S02E23)
Únos I (S02E22)
Dar (S02E13)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Doktorka Quinnová (S01E01)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace