foto

Zahn McClarnon

  • nar. 24.10.1966 (54 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Silencing
2019 Doktor Spánek od Stephena Kinga
Hell on the Border
Timberwolf
Togo
2018 Sněžná past
2016 1st Strike
V zárodku
2015 Kosti a skalp
Mekko
Neither Wolf Nor Dog
2014 Strike One
2013 Awful Nice
Big Thunder (TV film)
Cherokee Word for Water, The
Halfway to Hell
I'm in Love with a Church Girl
Rodokmen
2012 Resolution
2011 Honba za pokladem
Legenda o Pekelné bráně
2010 God in America (TV film)
Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2009 Down for Life
Repo Chick
Unesená
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2003 Ve spádu událostí (TV film)
2002 Rudé kůže
Spirit - divoký hřebec
2001 MacArthur Park
1998 A město se obrátilo v prach (TV film)
1996 Grand Avenue (TV film)
Smrtící útes 7
Šílený kůň (TV film)
1994 Němý svědek
1993 Cooperstown (TV film)
1992 Lakota Moon (TV film)

TV seriály

2021 Hawkeye (TV seriál)
2020 Hrubá kůže (TV seriál)
Černé Slunce (E08)
Včely v lahvi (E07)
Nejisté vyhlídky (E06)
další epizody (8)
2019 The Son (TV seriál)
The Blind Tiger (S02E03)
Ten Dollars and a Plucked Goose (S02E02)
Numunuu (S02E01)
2018 Queen of the South (TV seriál)
El Carro (S03E08)
Reina De Espadas (S03E07)
La Fuerza (S03E04)
Westworld (TV seriál)
Kiksuya (S02E08)
Phase Space (S02E06)
Hádanka sfingy (S02E04)
další epizody (6)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Lemuel, Unchained (S01E03)
The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
Timeless (TV seriál)
The Murder of Jesse James (S01E12)
2016 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Nový svět (S01E01)
Drsný šerif (TV seriál)
Jako od Peckinpaha (S05E05)
Jidášský vlk (S05E04)
Jedna šťastná vzpomínka (S05E02)
další epizody (4)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrom (S02E10)
Zámek (S02E09)
Loplop (S02E08)
další epizody (9)
Drsný šerif (TV seriál)
V pravé poledne (S04E03)
2014 The Red Road (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Hledaný (S03E05)
Miss Šajen (S03E03)
Bílý válečník (S03E01)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Špatná medicína (S02E13)
Toskánská červená (S02E09)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Indiánská krev (S01E09)
Jako rakovina (S01E04)
Smrt na sněhu (S01E01)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Bridget mi zabila syna (E17)
Co tady děláš, ty štětko? (E12)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Chudé děti to tak dělají (E06)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
Podezření (E03)
další epizody (5)
2010 Médium (TV seriál)
Native Tongue (S07E07)
2009 Freedom Riders (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vražda v rezervaci (S02E10)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Yeehaw, Geepaw (S01E07)
Policejní odznak (TV seriál)
Exiled (S06E07)
2005 Na Západ (TV seriál)
Dreams and Schemes (E03)
Manifest Destiny (E02)
Wheel to the Stars (E01)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Mum (S03E05)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leggo My Ego (S03E22)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
The Lazarus Man (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Na posvátné půdě (S03E18)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Únos II (S02E23)
Únos I (S02E22)
Dar (S02E13)
Odpadlík (TV seriál)
Štvanice (S02E17)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Doktorka Quinnová (S01E01)
Policie New York (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Souboj v Malibu Beach High (S03E05)
1990 In Living Color (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Dokumentární

2020 Making The Silencing - a.z.
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky