foto

Robert J. Avrech

  • nar. 1950
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Poslední šance (TV film)
1999 Vražedné bratrstvo (TV film)
Ďáblova čísla (TV film)
1998 Max Q (TV film)
1997 Smrt na Everestu (TV film)
1992 Cizinec mezi námi
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1988 Scandal in a Small Town (TV film)
1987 Temná věž
1984 Dvojník
1980 Blood Bride

TV seriály

1987 Mariah (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2001 Poslední šance (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1980 Blood Bride

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace