foto

Dylan Minnette

  • nar. 29.12.1996 (21 let)
    Evansville, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

  • 13 Reasons Why (TV seriál) (2017)

    - Spoiler: Toto je už druhý film, ve kterém je postava jež ztvárňuje Dylan Minnette, zamilovaná do dívky jménem Hannah. Tím prvním byl snímek Goosebumps (2015). (Kacitr)

  • 13 Reasons Why (TV seriál) (2017)

    - Katherine Langford ani Dylan Minnette nečetli knihu „Thirteen Reasons Why“ předtím, než byly obsazeni do svých rolí. Katherine Langford se do čtení pustila na natáčení. Ale Dylan Minnette ji nečetl vůbec. Nechtěl, aby byl zmatený charakterem své postavy v knize. (Kacitr)

  • 13 Reasons Why (TV seriál) (2017)

    - Ak si na webovej aplikácii Google Earth vyhľadáte Clayovu (Dylan Minnette) adresu (231 Bayview Street, San Rafael, CA) môžete vidieť filmový štáb a taktiež Tonyho (Christian Navarro) červený Ford Mustang. (wockoooo)

  • 13 Reasons Why (TV seriál) (2017)

    - Dylan Minnette (Clay Jensen) se podílel na hudebním vkusu své postavy. V Clayově pokoji jsou k vidění plakáty Dylanových oblíbených skupin jako třeba Arcade Fire, The Shins či Bon Iver. (Natka875)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Open House
2016 Smrt ve tmě
2015 Husí kůže
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2013 Prodloužený víkend
Zmizení
2010 Ať vejde ten pravý
2008 Dívčí parta
Sněžní přátelé
2007 Santa má bráchu
2006 Vánoce bez Santy (TV film)

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Bryce and Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 7, Side A (S01E13)
Tape 6, Side B (S01E12)
Tape 6, Side A (S01E11)
další epizody (13)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Making Friends and Influencing People (S02E03)
Seeds (S01E12)
2013 Save Me (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Extáze a agonie (S01E04)
Procitnutí (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Learning Curve (S13E21)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Skvělá partie (S03E10)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Bring Your Daughter to Work Day (S07E01)
Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Pro co zemřeli (S06E16)
Poslední rekrut (S06E13)
další epizody (4)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Family Remains (S04E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
Útěk z vězení (TV seriál) - a.z.
Florida (S04E16) - a.z.
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Každý den tě na mysli mám (S04E05)
2006 Enemies (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Spojení přerušit (S02E12)
Pro svého bratra (S01E16)
další epizody (4)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
English, Fitz nebo Percy (S01E05)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

TV pořady

2018 MTV Movie & TV Awards 2018 (TV pořad)
2017 13 Reasons Why: Beyond the Reasons (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Dr. Phil (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Lord Huron - The Night We Met (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace