foto

Jean-Patrick Manchette

  • nar. 19.12.1942
    Marseille, Francie
  • zem. 3.6.1995 (52 let)
    Pařiž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Nechte mrtvoly chytat bronz! - kniha
2015 Gunman: Muž na odstřel - kniha
1984 Polar - kniha
1982 Šok - kniha
1981 Kdo nastaví kůži - kniha
1980 Tři muži na zabití - kniha
1975 Bláznivá na zabití - kniha
1974 Nada - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Zločin
1982 Legitimní násilí
1976 L'ordinateur des pompes funèbres
1975 Agrese
1974 Nada
1972 Ras le bol
1968 Socrate, Le

TV seriály

1984 Série noire (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1970 Bartleby

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace