foto

Lærke Winther Andersen

  • nar. 23.9.1975 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jagtsæson
Mødregruppen
2017 3 ting
2016 Antboy 3
Swinger
2015 Kanadské dobrodružství
V Polynésii jsou lidojedi
2013 Antboy
2011 Barbar Ronal
Ti, co vraždí - Stín minulosti
2009 Velsignelsen
2008 Jízdenka do Korsoru
Plamen a Citron
2007 Daisy Diamond
2005 Morke
Nynne
Velký den
2004 Oh Happy Day
Villa paranoia
2003 Regel nr. 1
Switching: An Interactive Movie.
2001 Rozhýbej to!
2000 The Wake

TV seriály

2017 Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Bankerot (TV seriál)
Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)
Smrtící hra 1/2 (E09)
Oko za oko 2/2 (E08)
další epizody (9)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Mille (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Deroute (TV seriál)
2005 Wulffmorgenthaler (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 2, 1950 (S01E02)
Del 1, København 1949 (S01E01)
Normalerweize (TV seriál)
2002 Hvor svært kan det være (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Normalerweize (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace