foto

Maija-Liisa Majanlahti

  • nar. 6.6.1939
    Ilomantsi, Finsko
  • zem. 26.1.2017 (77 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Maan mitta (TV film)
2004 Joensuun Elli
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1993 Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho (TV film)
1987 Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1985 Rosso
1982 Lulu (TV film)
1980 Kätkäläinen (TV film)
1978 Prinssi Sulevi ja prinsessa Heljä (TV film)
Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
1975 Kissantappaja (TV film)
Simpauttaja (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)
1966 Neljäs nikama (TV film)
Pelon talo (TV film)
1965 Jouluaatto myllytuvassa (TV film)
Juppiter nukkui täällä (TV film)
Kuusi henkilöä etsii tekijää (TV film)
Terassi (TV film)
1964 Anteeksiantamatonta huolimattomuutta (TV film)

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Kestävää kehitystä (S03E03)
Mullin mallin (S03E02)
Susi lammasten vaatteissa (S03E01)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (4)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Veren perintö (S01E04)
Musta hevonen (S01E02)
Vastakierre (S01E01)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (9)
1992 Pari sanaa lemmestä (TV seriál)
1989 Häräntappoase (TV seriál)
1980 Tankki täyteen (TV seriál)
Kotikäynti (S02E03)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
Vuosi 1968 (E09)
Vuosi 1962 (E07)
1972 Rintamäkeläiset (TV seriál)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1968 Robotti Rops (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Dokumentární

1995 Esiripun takaa (TV seriál)
1979 Rakkaani, Tammerkoski (TV film)

Host

TV pořady

1965 Varsova! - Balladi keskitysleirien maailmasta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky