foto

Tim Soergel

  • nar. 20.9.1976 (43 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Behind the Walls
2015 Any Day
Na okraji pouště
2009 Země ztracených
2006 Agent v sukni 2
Warholka
2004 Vybíjená

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Dark Sacred Night (S06E09)
2016 Agent Carter (TV seriál)
A Little Song and Dance (S02E09)
Bosch (TV seriál)
V údolí je klid (S02E04)
2015 Nová holka (TV seriál)
Walk of Shame (S04E18)
2013 Gibby (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Vysoká hra patriotů (S02E04)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Haunted Hero (S03E03)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky