foto

Eung-soo Kim

  • nar. 12.2.1961 (59 let)
    Seocheon, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yangjamulrihak
2018 Jeombagi Hanbandoui Gonglyong 2: Saeloun Nagwon
Špion, který se vydal na sever
2017 Imgeumnimeui sageonsoocheob
2016 Baempaieoneun uri yeopjibe sanda
Geomsawejeon
Yongsun
2015 Naui jeolchin akdangdeul
Veterán
2014 Uiheomhan sangkyeonrye 2
2013 Miseuteo Ko
2012 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
Chuť peněz
Gabi
Gaidži keisacu
Koria
Naneun wangyirosoyida
2011 Booleojin hwasal
Keopeuljeu
Uiheomhan sangkyeonrye
2010 Bangawoon salinja
Pagwoedoen sanai
Tôku no sora
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
Geurimja sarin
Kapye seoul
2008 Dallyeora jajeonkeo
Wonseueopon eotaim
2007 Byutipul seondei
Hwang Jin-Yi
Ijanggwa goonsoo
2006 Bez slitování
Gamunui buhwal : gamunui yeonggwang 3
Hanbando
Janhoghan chulgeun
Oraedoen jeongwon
Seuseungeui eunhye
Ssawoomeui gisool
Tajja
2005 Geudttae geusaramdeul
Kangryeok 3 ban
Naui gyeolhon wonjeonggi
Yeokjeonui myeong-su
2004 Annyang! yooepeuo
Gwishini sanda
Yeoseonsaeng vs yeojeja
2003 Dobrý právník a jeho žena
Seonsaeng Kim Bong-du
2002 2009 Loseuteu maemorijeu
Gwangbokjeol teuksa
Jaemitneun yeonghwa
Opojen ženami a malováním
Paemilli
2000 Nunmul
1999 Juyuso seubgyeoksageon
Yuryeong
1998 Chunyudleui jeonyuksiksah
Tukabseu 3
1996 Gangpae sueob

TV seriály

2020 Kkondae Intern (TV seriál)
2019 Chungiljeonja misseuli (TV seriál)
Šéf kabinetu (TV seriál)
2018 Chadallae buinui sarang (TV seriál)
Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
2017 Hakgyo 2017 (TV seriál)
Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (4)
2015 Dalkomhan paemilli (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Dalkomhan bimil (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
Kkothalbae soosadae (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Gaksital (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
Baempaieo geomsa (TV seriál)
Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Domangja peullaen B (TV seriál)
Geunchogowang (TV seriál)
Gichalbirok (TV seriál)
Jayuin I Hoyeong (TV seriál)
Nappeun namja (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Hanseongbyeolgok (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
Nunui yeowang (TV seriál)
2003 Hon soo (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky