foto

Drew Snyder

  • nar. 25.9.1946 (73 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Christmas Cabin
2002 Zbraň nebo kříž (TV film)
2001 Prohlášen za mrtvého
Skleněný dům
2000 Going Home (TV film)
Ďábel přichází
1999 Velmi nebezpečné známosti
1998 Peklo (TV film)
Přistání naslepo
Války Pentagonu (TV film)
1996 Fanatik
1995 Anděl pomsty (TV film)
Jade
Nixon
Oddělené životy
1994 Nebezpečný rozkaz (TV film)
Policejní odznak
Se zavázanýma očima (TV film)
1993 Dračí květ
Včera narození
1992 Univerzální voják
1991 Dance with Death
Eliminátor
Pozdě k večeři
Žádné tajnosti
1990 Parker Kane (TV film)
1988 Andy Colby's Incredible Adventure
Date Rape (TV film)
Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
1987 Tajemství mého úspěchu
1986 Boj o Jenny (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Dravec a feťák
Izzy and Moe (TV film)
Komando
1984 Ohnivé oči
Purpurová srdce
1983 Vesmírní piráti
Válečné hry
1982 Dar života (TV film)
Přání smrti 2
Richard II
1981 Night School
1980 Women's Room, The (TV film)

TV seriály

2016 Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Bůh z filmového plátna (S05E07)
Pokoj číslo 33 (S05E06)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Divné ovoce (S02E19)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Srážka kultur (S01E15)
1999 Advokáti (TV seriál)
Infected (S03E21)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
Pohotovost (TV seriál)
Nikdo nemá rád Amandu Leeovou (S05E11)
1997 JAG (TV seriál)
Schůzka (S02E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Cort se vrací (S01E14)
1977 Kojak (TV seriál)
Sestra Marie (S04E24)
1951 Love of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky