foto

Katie A. Keane

  • nar. Topeka, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Hysteria
Jmenuji se Khan
2007 Jízda s Elvisem
2006 The Way (TV film)
2005 Hell to Pay

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Principia (S05E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlomené křídlo (S14E09)
2017 Rebel (TV seriál)
Brother's Keeper (E03)
Chasing Ghosts (E02)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Čtveřice (S04E11)
The Exes (TV seriál)
The 40-Year-Old Her-Gin (S04E16)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Run, But He Can't Hide (S01E13)
2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Lose Janie (S01E02)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dítě jako důkaz (S02E02)
2009 Ruby & the Rockits (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Humanitarian (S02E05)
Wake Me Up Before You Go-Go (S01E04)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In Absentia (S02E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Čekání na hovor (S03E03)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Barva smrti (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hon na čarodějnice (S04E06)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Alexa Vega - You Are Where I Live (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky