foto

Katie A. Keane

  • nar. Topeka, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Hysteria
Jmenuji se Khan
2007 Jízda s Elvisem
2006 The Way (TV film)
2005 Hell to Pay

TV seriály

2017 Rebel (TV seriál)
Brother's Keeper (E03)
Chasing Ghosts (E02)
2013 Back in the Game (TV seriál)
2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Ruby & the Rockits (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Čekání na hovor (S03E03)
2006 Žralok (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hon na čarodějnice (S04E06)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace