foto

Roger Ferdinand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Cabrioles (TV film) - divadelní hra
1967 Man telt niet mee, De (TV film)
1961 Croulants se portent bien, Les - divadelní hra
Kolme poikaa, yksi tyttö (TV film) - divadelní hra
1957 Trois pour cent (TV film) - divadelní hra
1953 Père de Mademoiselle, Le - divadelní hra
1948 Trois garçons, une fille - scénář, divadelní hra
1946 Désarroi
J3, Les - divadelní hra
1943 Mademoiselle Béatrice
1942 Amant de Bornéo, L' - scénář, divadelní hra
1940 Président Haudecoeur, Le - scénář, divadelní hra
1938 Deux de la réserve
Trois artilleurs à l'opéra
1935 Touche-à-Tout
1934 Un homme en or
1932 Chotard et Cie - scénář, divadelní hra
1930 Lévy et Cie

Herecká filmografie

Filmy

1935 Touche-à-Tout

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace