foto

Soon-jae Lee

  • nar. 16.11.1934 (84 let)
    Hoeryong, provincie Severní Hamgjong, Severní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Romang
2018 Deokgu
2017 Jijel, dasi taeeonada
2016 Deulgae
2010 Keudaereul saranghamnida
Romaentik hebeun
2009 Gut moning peurejideonteu
2006 Eumrang seosaeng
Modoodeul, kwaenchanhayo?
1980 Hwalyeohan gyeongheom
Salamui adeul
1975 Yeong-jaui jeonseong shidae
1971 Bun-ryegi
1969 Minyeo Hongnangja

TV seriály

2019 Legal High (TV seriál)
Ssabnida cheonlimamadeu (TV seriál)
2018 Laibeu (TV seriál)
2017 Donkkot (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Geurae, geureongeoya (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Yeojareul woolryeo (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Kkothalbae soosadae (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
Hanbando (TV seriál)
Keudaereul saranghamnida (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Gongjooeui namja (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
Daemul (TV seriál)
Keopi hawooseu (TV seriál)
Sarangeui gijeok (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Ahbeoji, dangsineui jari (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Betoben baireoseu (TV seriál)
Eommaga bbulnada (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
2007 Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Podobat keu sanai (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
Hanoi sinbu (TV seriál)
I jookil nomeui sarang (TV seriál)
Looloo gongjoo (TV seriál)
Yeongma (TV seriál)
2004 12 wolui yeoldaeya (TV seriál)
Nangrang 18 seh (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 Baeksutalchul (TV seriál)
Hongbune baktejeotne (TV seriál)
진주목걸이 (TV seriál)
2002 Jangheebin (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Geuraedo saranghae (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
Soohocheonsa (TV seriál)
Yi bubuga saneun beop (TV seriál)
2000 Ahjumma (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
Majimang jeonjaeng (TV seriál)
Saramui jip (TV seriál)
1998 Bogo tto bogo (TV seriál)
Dandanhan nom (TV seriál)
Heurinnare sseun pyeonji (TV seriál)
Killimanjaroui pyobeom (TV seriál)
Samgimsidae (TV seriál)
1997 Saranghanikka (TV seriál)
1995 Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1994 Ya mang (TV seriál)
1993 Daekui nampyeoneun eotteosipnikka (TV seriál)
1991 Sarangyi mwogilrae (TV seriál)
1982 Pungun (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ggotboda halbae (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky