foto

Seulong

  • nar. 11.5.1987 (32 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Iwootjib seuta
2016 Mooseowon iyagi 3 : hwasungeseo on sonyeo
2014 Bom
2012 26nyeon
2010 Eokuseutik

TV seriály

2016 Miseseukab 2 (TV seriál)
2015 Hogooui sarang (TV seriál)
2014 Hotelking (TV seriál)
Yeonaesepo (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Moohandonglyeog (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)

Dokumentární

2010 2AM SHOW

Hudební videoklipy

2017 너야 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
2015 Miseuteori eumaksyo bokmyeongawang (TV pořad)
듀엣가요제 (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
탑 기어 코리아 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 아이돌 군단의 떴다! 그녀 (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 너야 (hudební videoklip)
2011 Avicii - Levels (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace