foto

Juhani Tiikkainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Muistoja Caprilta (TV film)
1990 Ei millään pahalla (TV film)
1986 Maailman paras (TV film)
1984 Äiti ja isä ovat ihan lähellä (TV film)
1982 Kohta joku tulee (TV film)
1981 Armahda meitä (TV film)
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
1966 Herakles (TV film)

TV seriály

2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Jatkoaika (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Ritari Yrjö (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1983 Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)

TV pořady

1968 Miss Suomi 1968 (TV pořad)
Musta Pekka esittää (TV pořad)
Syksyn sävel 1968 (TV pořad)
Tunnussävel (TV pořad)
1967 Tietomestarit (TV pořad)
1966 Kaksi nollaa (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky