foto

Vesa Nuotio

  • nar. 16.11.1941 (77 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)
1976 Robinson Crusoe Jr. (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)
1973 Peukaloisen seikkailut (TV film)
1972 Kanavanvartijan kaunis Veera (TV film)

TV seriály

1994 Jäitä hattuun (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
1982 Klaustrofobia (TV seriál)
1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)

Dokumentární

1976 Gloria Gaynor - diskojen kuningatar (TV film)

TV pořady

1981 Ollaan kuin kotonanne (TV pořad)
Valehtelijoiden klubi (TV pořad)
1979 Ihan hyvä musiikkiohjelma (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1971 Ällitälli (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Piilopirtti
1968 Miehemme maassa (TV film)

TV seriály

1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)

TV pořady

1971 Ällitälli (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1965 Lumilinna (TV film)

TV seriály

1984 Niilin lähteet (TV seriál)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1974 Finlandisation (TV film)
1973 Peukaloisen seikkailut (TV film)

TV pořady

1971 Ällitälli (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Pennitön uneksija revyy (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1986 Nuottiavain (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1977 Eurovision laulukilpailu 1977 - Suomen karsinta (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
1973 Syksyn sävel 1973 (TV pořad)
1968 Uudenvuoden rapsodia (TV pořad)
1967 Kaksikasvoista peliä (TV pořad)
Viidenkympin villitys (TV pořad)
1965 ...juhla ja juhannusilta - Kevyttä keskikesän viihdettä (TV pořad)
Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Poppis (TV pořad)
Ralliralli (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky