foto

Laura Jurkka

  • nar. 1.1.1958 (61 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kalteva torni
2000 Viimeinen kesäpäivä
1991 Uppo-Nalle
1975 Rakastunut rampa

TV seriály

2002 Sänky (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Ihmeidentekijät (TV seriál)
1993 Hyvien ihmisten kylä (TV seriál)
1990 Mollen löytötavaraa (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jurkan huonetta ja sukua (TV film)

Host

TV pořady

1999 Pennitön uneksija revyy (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)
1963 Kuusen juurella (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace