foto

Risto Aaltonen

  • nar. 16.3.1939 (80 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Syvälle salattu
2007 Muisti
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Bodomin legenda (TV film)
Rock'n Roll Never Dies
2005 Slib
2004 Impérium jazzu
2001 Emmauksen tiellä
2000 Autobus sebevrahů
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Siivoton juttu (TV film)
Viisi tytärtäni (TV film)
1994 Kaikki pelissä
Uuno Turhapuron veli
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 Tupla-Uuno
1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1985 Hei kliffaa hei!
1984 Eläköön, itsemurhaaja
1983 Zločin a trest
1982 Jousiampuja
Naisen ratkaisu (TV film)
Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Kiljusen herrasväki
1979 Ruskan jälkeen
1978 Kreutzer-sonaatti (TV film)
1975 Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
1972 Ota minut mukaan, isä (TV film)
Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
1970 Sitkeä Geronimo
1969 Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Teatterituokio: Kihlajaiset (TV film)
Teatterituokio: Äiti (TV film)
Viisitoista narua rahaa (TV film)
1968 Nukkekoti (TV film)
Vihreä leski
1967 Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Piirakat (TV film)
1966 Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Kapinoitsijan varjo (TV film)
Rahkeiset (TV film)
1965 Skorpioni (TV film)
Taivaan ja talojen välillä (TV film)
Teatterituokio: Valkoiset hampaat (TV film)
1962 Vaarallista vapautta

TV seriály

2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Granu (E11)
Presidentit (TV seriál)
Mäntsälän kapina (E03)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
Maailmanpolitiikan arkipäivää (E12)
Armin huono päivä (E08)
Kuumennuskoe (E06)
další epizody (6)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Speden parhaat (TV seriál) - a.z.
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Korota hintaa, kaunis Alice! (E07)
1996 Sergein totuus (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Kosto (E02)
Rakkaat sisaret (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1982 Hämähäkki (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)
Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Pahakabinetti (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)
1961 Mitä tehdä? (TV seriál)

Dokumentární

1968 Teatteritalo

Režijní filmografie

Filmy

1976 Muutto (TV film)
1970 Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
1969 Teatterituokio: Esimies (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Teetupa (TV film)
1963 Puhesinfonia (TV film)

Host

TV pořady

1968 Spede show (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace