foto

Frej Lindqvist

  • nar. 13.10.1937 (83 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Den vite riddaren (TV film)
1985 Svindlande affärer
1981 Fänrik Ståls sägner (TV film)
1976 Mina drömmars stad
1975 Garaget
1974 En handfull kärlek
Rännstensungar
1971 Troll
1970 Rötmånad
1968 Hanba
Jsem zvědavá modře
1967 Tofflan
1965 Calle P
1963 Greve Öderland (TV film)
Mies, joka otti osansa (TV film)
Ovanligt fall & Trappan, Ett (TV film)
1961 Poeten och kejsaren (TV film)

TV seriály

2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
2006 Isabella (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Ontrej saa tiedon (E02)
1970 Röda rummet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Fänrik Ståls sägner (TV film)
1971 Troll

Režijní filmografie

TV seriály

1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)
1964 Titta in till Erna Tauro (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky