foto

Janek Rubeš

  • nar. 24.12.1987 (30 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Janek Rubeš studoval na Filmové akademii Miroslava Ondříčka (2008) a následně na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně (2011 - 2014). V roce 2006 začínal s viráními videi, které vytvářel primárně pro server Stream.cz. Je autorem desítek reklamních i nekomerčních videií a několika serií (Jak na to, Město podvodů?, Noisebrothers, Život v luxusu).

StreamCZ

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Černobílý den

Dokumentární

2011 Chanov - "Sídliště hrůzy" (TV film)

TV pořady

2017 Dělníci duše (TV pořad)
Krvavá léta (TV pořad)
2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)
2015 Banát CZ (TV pořad)
Dělníci smrti (TV pořad)
2014 Jídlo, s.r.o. (TV pořad)
Operace Izrael (TV pořad)
2012 Gebrian versus (TV pořad)
Peklo na talíři (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

TV pořady

2018 V centru (TV pořad) - mod.
Výzva (TV pořad)
Mrazivá tajemství (TV pořad)
Exkrementy (S03E03)
2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
Prague Guide (TV pořad)
Shots! (TV pořad)
2015 Bizarní Japonsko (TV pořad)
Praha vs. prachy (TV pořad)
2013 Město podvodů? (TV pořad)
Život v luxusu (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2015 Praha vs. prachy (TV pořad)
2013 Město podvodů? (TV pořad)
Život v luxusu (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Vaříme s Mírou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(57)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace