foto

Kódži Curuta

  • nar. 6.12.1924
    Šizuoka, Japonsko
  • zem. 16.6.1987 (62 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Saigo no bakuto
1984 Šura no mure
1982 Seiha
1981 Rengo kantai
Seishun no mon
1979 Sóčó no kubi
Ógon no inu
1978 Seishoku no ishibumi
1977 Golgo 13: Kúron no kubi
Jakuza sensó: Nihon no don
Nihon no džingi
1973 San ike kangoku: Kjóakuhan
1972 Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
Gjangu tai gjangu: Aka to kuro no burúsu
Hikagemono
Kinagaši hjakunin
Kizu darake no džinsei: Furui jacu de gozansu
Nihon bórjokudan: Koroši no sakazuki
Šówa zankjóden: Jaburegasa
1971 Bakuto gaidžin butai
Bakuto kirikomitai
Bakučiuči: Inoči fuda
Bórjokudan saibusó
Hibotan bakuto: Oinoči itadakimasu
Kizudarake no džinsei
Nihon jakuzaden: Sóčó e no miči
Onna toseinin
Šówa zankjóden: Hoero karadžiši
1970 Bakučiuči: Nagaremono
Gendai ninkyô kyôdai-bun
Nihon boryoku-dan: kumicho kuzure
Ninkjó kóbóši: Kumičó to daigaši
Poslední kamikaze
Čizome no daimon
1969 Hibotan bakuto: Tekkaba recuden
Nihon bórjokudan: Kumičó
Nihon bórjokudan: Kumičó to šikaku
Sengo Saidai no Toba
Toseinin recuden
Waga koi waga uta
1968 Bakuchi-uchi: socho tobaku
Bakuto kaisanšiki
Bakuto recuden
Bakučiuči: Nagurikomi
Bazoku jakuza
Daikaši
Džinsei gekidžó: Hišakaku to kiracune
Gokudó
Hibotan bakuto: iššuku ippan
Kjókaku recuden
Lidská torpéda
Stanu se pilotem
1967 Arappoi no wa gomen da ze
Bakučiuči
Bakučiuči: Fudžimi no šóbu
Bakučiuči: Ippiki rjú
Kaisanšiki
Kjódai džingi: Zoku Kantó san kjódai
Kyôdai jingi: Kantô aniki-bun
Kyôdai jingi: Kantô inochi shirazu
Naniwa kjókakuden: Dokjó šičiningiri
Otoko no šóbu: Nió no irezumi
Padlí hrdinové
Sošiki bórjoku
Zoku Toseinin
1966 Kjódai džingi
Kjókjaku sangokuši: Sadogašima no kettó
Kyôdai jingi: Kantô sankyôdai
Nihon daikjókaku
Nihon kjókakuden: Ketto Kanda macuri
Otazunemono šičinin
Tairiku nagaremono
Zoku kyôdai jingi
Šówa saidai no kaojaku
1965 Ankokugai džingi
Buraikan jingi
Džiročó sangokuši: Kóšúdži nagurikomi
Irezumi hangan
Kantó hatašidžó
Kantó jakuzamono
Kaojaku
Meidži kjókjakuden: Sandaime šumei
Nihon kjókakuden: Kantó hen
1964 Bakuto
Bakuto tai tekija
Džinsei gekidžó: Šin hišakaku
Džiročó sangokuši: Daisanbu
Džúsacu
Kangoku bakuto
Rjúko ičidai
Tókjó gjangu tai Honkon gjangu
1963 Ankokugai no kaojaku: Džúičinin no gjangu
Ankokugai saidai no kettou
Džinsei gekidžó: Hiša kaku
Džinsei gekidžó: Zoku hiša kaku
Džiročó sangokuši: Daiičibu
Džiročó sangokuši: Dainibu
Džúičinin no gang
Gang tai G-men: Šúdan kinko jaburi
Gjangu čúšingura
Křídla nad Tichým oceánem
Zoku Džiročó sangokuši
Šówa kjókjaku den
1962 Ankoku-gai saigo no hi
Džigoku no sabaki wa ore ga suru
Gang tai G-men
Gang tai Gang
Hačigacu džúgoniči no dóran
Minami Taiheijó nami takaši
Sanbjaku rokudžú goja
Uragirimono wa džigoku da ze
Výzva
1961 Džigoku ni makka na hana ga saku
Hakubadžó no hanajome
Hana to arashi to gyangu
Jureidžima no okite
Kiiroi fúdo
Kohan no hito
Naruto hičó
Ore ga džigoku no tedžinaši da
1960 Ankokugai no taikecu
Daigaku no sanzokutači
Densó ningen
Fúrjú Fukagawa uta
Hanšiči torimonočó: Miccu no nazo
Hawaii Midway daikaikúsen: Taiheijó no araši
Koken wa arezu: tsukage ittôryu
Koken wa orezu: Cukikage ittórjú
Kuroi gašú: Aru sarariman no šógen
Mori no Išimacu oni jori kowai
Sabaku o wataru taijó
1959 Aidžó fudó
Ankokugai no kaojaku
Dokuritsu gurentai
Jogiri no kettó
Joru o sagase
Moro no Ichimatsu yûrei dochu
Nippon tandžó
Sengoku guntó den
1958 Haha
Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Nemuri Kjóširó burai hikae: Maken džigoku
Tabisugata nezumi kozó
Tenpó Suikoden
1957 Itohan monogatari
Jagjú bugeičó
Jigoku bana
Nemuri Kjóširó burai hikae: Dainiwa – Engecu sappó
Ošidori kenkagasa
Saigo no dassó
1956 Ankokugai
Jonin no čikai
Jotamono to wakadanna
Muhómono no šima
Nemuri Kjóširó burai hikae
Samurai 3
1955 Ai no rekiši
Dansei No. 1
Fukeizu: Jušima no širaume
Fúsecu kódókan
Gokumončó
Kaettekita wakadan'na
Ore mo otoko sa
Samurai 2
1954 Aizen kacura
Bankara šain
Hanran
Jakuzabajaši
Kinó to ašita no aida
Koremura daikiči
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1953 Hana no šógai
Hawai no yoru
Kumo nagaruru hate ni
Tókon
1952 Chuť zeleného čaje v misce rýže
Hondžicu kjúšin
Jatarógasa
Jatarógasa: Zenkóhen
1951 Ano oka koete
Kaitó den
Kedamono no jado
Otoko no aišú
Tenši mo jume o miru
Tobidašita wakadanna
Umi o wataru senmančódža
1950 Bara gassen
Dótei
Hirenbana
Kagebóši
Kuroi hana
Tenja wanja
1949 Francesca no kane
Ren'ai sanbagarasu
Sacudžinki
1948 Júkjó no mure

TV seriály

1978 Ógon no Hibi (TV seriál)