foto

Chris Riedell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Crush the Skull
Everything Before Us
2014 Camp Takota
2013 Fruitvale
2012 Red Tails
2011 Olive

TV seriály

2016 Single by 30 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Singularity Is Near, The

Režijní filmografie

Filmy

2015 Bad Night
2014 Camp Takota

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace