foto

Charles Hittinger

  • nar. 1983
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Přenos
2015 Bethlehem
2013 Notes from Dad (TV film)
Žralokonádo (TV film)
2012 Bad Blood... the Hunger
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Stalked at 17 (TV film)
2009 21 and a Wake-Up
2008 Boogeyman 3
2007 Beowulf a Grendel (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2006 Bad Blood

TV seriály

2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S01E20)
Careful What U Wish 4 (S01E14)
Salt Meets Wound (S01E12)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
The Homecoming Hangover (S01E07)
There's No Place Like Homecoming (S01E06)
další epizody (6)
2009 JONAS (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Všeuměl (S05E04)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace