foto

Charles Hittinger

  • nar. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killer Reputation (TV film)
2018 Bad Tutor (TV film)
The Last Sharknado: It's About Time (TV film)
2016 Přenos
2015 Bethlehem
2013 Notes from Dad (TV film)
Žralokonádo (TV film)
2012 Bad Blood... the Hunger
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Stalked at 17 (TV film)
2009 21 and a Wake-Up
2008 Boogeyman 3
2007 Beowulf a Grendel (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2006 Bad Blood

TV seriály

2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Někdo, kdo by mě hlídal (S01E20)
Pozor na to, co si přeješ (S01E14)
Sůl v ráně (S01E12)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08)
Těžký návrat domů (S01E07)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
další epizody (6)
Chirurgové (TV seriál)
Hromosvod všech hrůz (S07E02)
2009 JONAS (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Všeuměl (S05E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Býk (S08E11)
Pohotovost (TV seriál)
Strašidelný večer (S15E05)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky