foto

Hee-seok Yoon

  • nar. 19.2.1975 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Champeu
Jeonggeulpiswi2 - Geukjangpan
2010 Euihyeongje
Icheungeui akdang
Jogeumman deo gaggayi
2009 Kyeolhoonsik hooe
2008 Ddeugeoun geosi joha
2006 Oraedoen jeongwon

TV seriály

2020 Teochi (TV seriál)
2018 Nabbeunhyeongsa (TV seriál)
2016 Tumorou boi (TV seriál)
2015 Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Chunsaui suntaek (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Maui (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Deurim hai (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
2010 Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
Jeongkeulpiswi2 (TV seriál)
Sonyeon, sonyeoreul mannada (TV seriál)
2009 Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Salaganeun dongan huheehal jul alkmyeonseodo jeojireuneun ildeul (TV seriál)
난 네게 반했어 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky