foto

Mátyás Usztics

  • nar. 9.4.1949 (70 let)
    Peneszlek, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tragédie člověka
2007 Past na kočky 2: Ďáblova kočka
1992 Kutyabaj
Stalin (TV film)
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
Vrabčák Vilík
1988 Lesní kapitán
1987 Bánk bán (TV film)
Világ legrosszabb gyereke, A (TV film)
1986 Dráma a vadászaton
Gréti...! (Egy kutya feljegyzései) (TV film)
Szemet szemért (TV film)
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Filadelfská atrakce
Mata Hari
Osudná pomsta (TV film)
1984 Listy, květiny, věnce
Manželství s volným dnem
1983 Hosszú vágta
Klapka légió (TV film)
Lehké ublížení na těle
Viadukt
1982 Cha-Cha-Cha
Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
Requiem
Víkendszerelem (TV film)
1981 A hamu alatt (TV film)
A mérkőzés
Tyranovo srdce anebo Boccaccio v Uhrách
1980 A stiglic (TV film)
Circus Maximus
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
Vasárnapi szülök
1979 A halál fekete angyala
Allegro barbaro
Imre (TV film)
Maďarská rapsódie
Pro koho platí zákon?
Věra Angiová
Zlosynové
1961 Csutak és a szürke ló

TV seriály

2002 Éjszakai szolgálat (TV seriál)
2000 Kérnék egy kocsit (TV seriál)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
Walaki (TV seriál)
1986 Kiváncsi Fáncsi (TV seriál)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Utazás, szépséghibákkal (E05)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Az utolsó turné (E16)
Álmok - és ahogy megvalósulnak (E13)
1981 Petőfi (TV seriál)
Richard Wagner (TV seriál)
1978 Csúzli (TV seriál)
1976 Süsü, a sárkány kalandjai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky