foto

Riitta Degerholm

  • nar. 12.11.1925
    Helsinki, Finsko
  • zem. 18.9.2008 (82 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Myrsky (divadelní záznam)
1984 Lihanhimo (TV film)
1975 Kodittomat (TV film)
1968 Legenda (TV film)
1967 Ihan totta (TV film)
1965 Ruusuinen hetki (TV film)

TV seriály

1982 Saari (TV seriál)

Dokumentární

1972 Orjan poika (TV film)

TV pořady

1989 Tapanin leikit (TV pořad)
1984 Viikonlopputelevisio (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
1974 Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta (TV pořad)
1971 Kozák (TV pořad)
1967 Iloa silmille (TV pořad)
Jatkoaika (TV pořad)
Konstan parempi valssi (TV pořad)
À la Laila (TV pořad)
1966 Kas oksa värähtää (TV pořad)
Me krokotiilit (TV pořad)
1963 Kerran Turuss (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Haamuhallitus (TV film)
Legenda (TV film)

TV pořady

1989 Tapanin leikit (TV pořad)
1978 Oi niitä naisia (TV pořad)
1972 Riisuttu, verhoton, karvaton, paljas (TV pořad)
1966 Me krokotiilit (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1961 Paksu juttu

Host

TV pořady

1965 Sanotaan se suudelmasta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky