Reklama

Reklama

Adam Čeladín

Adam Čeladín

Biografie

Už na základní škole se podílel na natačení skateboardových videí. Ke konci středoškolského studia se přihlásil do celorepublikové soutěže "BEBE Opavia - Natoč, jak snídáš" o 150 000 korun. Společně se svým kamarádem/kameramanem, Petrem Štachem, tuto soutěž vyhráli.

Po ukončení střední školy se chtěl hlásit na Vyšší odbornou školu ale rozhodl se zkusit pracovat nějakou dobu v zahraničí, ale také v České republice. Po nějaké době znovu objevil zalíbení v natáčení videí. A po natočení virálního videa, které se dostalo na titulní stranu Stream.cz, započala komunikace s šéfproducentem tohoto serveru.

První pořad, který "rozjel" společně s Michalem Otipkou, prezidentem IKMF, kde učí diváky sebeobranu Krav Maga, se jmenuje ŠKOLA PŘEŽITÍ. Uvědomil si, že ho baví produkce akčních videí, a proto se rozhodl realizovat projekt NIČENÍ POVOLENO,který měl lidem poodhalit, co vlastně dokáží zbraně, sériemi zpomalených záběrů za pomoci rychloběžné kamery. A známý český dabér, Pavel Rýmský, seriálu svým hlasem ještě přidal na oblibě.

Následně začal Adam Čeladín s produkcí dalších dvou seriálů - Extrémní výzva a Výjimečný stav. V současné době k tomu přidal ještě pátý seriál "TOP 5", který se stal velice populárním.

Jeho přátelé jej považují za workoholika a pro kvalitní akční záběry je ochoten i riskovat.

StreamCZ

Režisér

Ovládací panel

Fanklub

(1)

Reklama

Reklama