foto

Henrik Otto Donner

  • nar. 16.11.1939
    Tampere, Finsko
  • zem. 26.6.2013 (73 let)
    Pietarsaari, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Yksityisetsivän tytär
1991 Kinescope
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
Linna
Perhosen uni
1983 Menestyksen maku
1982 Muurari ei vihellä enää (TV film)
Vlčí léto laponského mlynáře
1981 Fänrik Ståls sägner (TV film)
Pedon merkki
1978 70 vuotta Pohjantähden alla (divadelní záznam)
Runoilija ja muusa
1977 Teatterituokio: Onni (TV film)
1975 Jouluksi kotiin
1973 Mommilan veriteot 1917
1970 Ihmeellinen lintukauppias (TV film)
1969 Käännekohta (TV film)
Rudovláska
Čas růží
1968 Miljoonaliiga
Punahilkka
Rottasota
Vihreä leski
1967 Teatterituokio: Barrabas (TV film)
Teatterituokio: Kohtalokas lemmenleikki (TV film)
1966 Herakles (TV film)
S borovou šiškou pod zády
Uhatut (TV film)
1965 Hyppy
Romutaiteilija
1964 X-Paroni
1963 Kaksi kanaa
1962 Tuulinen päivä
1961 Don Quijote

TV seriály

2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1984 Vandrande skugga (TV seriál)
1967 Pidättekö ostereista (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kudottu muistikirja
2011 UM-SHMUM Seitsemän tuntia kuolemaan
2008 Helsinki, ikuisesti
1980 Pro arte utili (TV seriál)
1978 16.12.1977 Elokuva Risto Jarvan muistoksi
1970 Maaseudun tulevaisuus?
1969 Finland ABC
Helsingin tuntomerkit
Joulukuu
1968 EläKööN Nuoruus!
Nainen ja yhteiskunta
Parempaan asumiseen
1967 Kansanvakuutus turvanamme
Kaupungissa on tulevaisuus
1963 Sinisilmäinen Helsinki
1962 Kineettisiä kuvia
Kotka

TV pořady

1968 Murheenlaakso (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2007 OD Overdose (koncert)
1986 Linna
1978 Runoilija ja muusa
1976 Kuumat kundit
1968 Rottasota
1964 X-Paroni

Dokumentární

2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film) - a.z.
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2009 Otto Donner - musiikista ja elämästä (TV film)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
2002 Tulevaisuus ei ole entisensä - a.z.
1983 Soolo suoraan sydämestä (TV film)

Host

TV pořady

2007 Kosketuksessa (TV pořad)
2003 Jazzia Viiskulmassa (TV pořad)
1982 Rauhanjuna (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1968 Var är min stora ludiga nalle? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky