foto

Hae-jin Park

  • nar. 1.5.1983 (35 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chijeuindeoteulaeb
2015 Seolhae
2010 Jeotgarak

TV seriály

2018 Saja (TV seriál)
2017 Maentumaen (TV seriál)
2016 Cheot kiseuman ilgopbeonjjae (TV seriál)
Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2009 Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad) - mod.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace