foto

Hae-jin Park

  • nar. 1.5.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chijeu indeoteulaeb
2015 Seolhae
2010 Jeotgarak

TV seriály

2020 Kkondae Intern (TV seriál)
Poreseuteu (TV seriál)
2018 Saja (TV seriál)
2017 Maentumaen (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Cheot kiseuman ilgopbeonjjae (TV seriál)
Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (17)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2009 Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce